Dekorüveg

Dekorüveg

Dekorüveg: egyedi megoldások, különös hangulat

Képzelje el, hogy a konyhában, a csempéjét olyan színű, mintájú dekorüveg helyettesíti amilyet Ön elképzelt. Vagy képzelje el, hogy konyhapultja nem fából készült, hanem egyedi mintájú dekorüvegből. Netán játsszon el a gondolattal, hogy a térelválasztásra hatalmas üvegfelületet használ. Mit szólna hozzá, ha egy szépen megvilágított dekorüveg díszítené fürdőszobáját? Ezt az élményt, ezt az egyedi, személyre szabott különleges hangulatot nyújtják Önnek az MKM Üveg Design Stúdió Kft. dekorüvegei. Csempe, konyhapult vagy térelválasztó: olyan üvegből és mintával amilyet Ön szeretne.

Hogyan válasszon dekorüveget

A dekorüveg kiváló hangulatú burkolóelem, mellyel szinte bármilyen burkolat helyettesíthető. Önnek nincs más dolga, mint eldönteni milyen színű dekorüveget szeretne, esetleg milyen mintával és kollégáink segítségét kérni, akik a helyszínen, akár kreatív ötlettel is segítik döntését. A dekorüveget bontás és fuga nélkül, milliméter pontosan illesztjük oda, ahová Ön elképzelte. Dekorüveget nyugodtan választhat olyan helyre is ahol szennyeződhet, hiszen bármilyen általános üvegtisztítóval könnyedén tisztítható. Az általunk készített dekorüvegek strapabíró edzett üvegek, ezért erős igénybevételnek is ellenállnak.

Dekorüveget szertne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek egyedi dekorüvegét. Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Galéria

Dekorüveg
Dekorüveg
Dekorüveg
Dekorüveg
Dekorüveg
Dekorüveg
Dekorüveg
Dekorüveg
Dekorüveg