Járható/Taposó üveg

Járható/Taposó üveg

Járható üveg: modern, tiszta megoldás

A járható üveg a légiesség és a megszokástól való eltérés, a modern design csúcsa. Képzelje el, hogy lakásában, irodájában - maximális biztonság mellett - egy olyan sík felületen (üvegpadlón) járhat mely átlátszó, így látja maga alatt a teret. Egy üvegpadló olyan érzést nyújt mintha repülne, mintha úgy járna ahogy senki más nem képes: maga alatt a tökéletesen látható világ. Ha eddig még nem tapasztalta meg ezt az érzést de kíváncsi rá, nagyobb plázában szinte biztosan megtalálható a modern építészetnek és a modern üveg belsőépítészetnek e remekműve.

Hogyan válasszon járható üveget?

A járható üveg kiválasztásakor cégünk kiemelten figyel arra, hogy az üveg amit beépítünk biztonságtechnikailag sokszorosan túlbiztosítva legyen. Az üvegpadló minden stílusú helységhez illeszkedik. Átlátszóságával megnöveli a teret, tökéletesen átereszti a fényt, így válik központi díszévé lakásának. Amikor taposó üveget (járható üveget) választ Önnek nincs más dolga, mint kigondolja, hogy hová szeretné a lakásának díszét és milyen színű üveg az, amelyik legjobban megfelel az Ön ízlésének, melyik illik legjobban lakásába. A járható üveg ott nyújt kimagasló esztétikai élményt, ahol több szint van és a felsőbb szint padlózata járható üvegből készül. Előnye, hogy nem sérülékeny és könnyen tisztítható. A járható üvegeink páratlan élményt nyújtanak, kül- és beltéren egyaránt. A járható üveg megoldások kialakításához kollégáink segítséget nyújtanak helyszíni felméréssel.

Járható üvegre vágyik?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek a légies járható üvegfelületeit. Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Galéria

Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg
Járható/Taposó üveg