Üveglépcső

Üveglépcső

Üveglépcső: a légies megoldás

Korlátlan szabadságérzet, légies könnyedség és meghökkentő megoldások. Kimagasló esztétikai és használói élmény. A megkülönböztetés. Ezek a gondolatok illenek az üveglépcsőinkre, melyek funkcionális díszei, élményt nyújtó megoldásai lehetnek házának, irodájának. Egy üveglépcső a lépcsők más dimenziója: szabadon járni, szinte repülni a térben, az érzés felbecsülhetetlen. Lépjen be velünk egy új világba!

Hogyan válasszon üveglépcsőt?

Az általunk gyártott üveglépcső különleges lehetőséget kínál és manapság egyre népszerűbb nem csak intézményi vagy irodai, de otthoni környezetben is. Az Ön igényeinek és elképzeléseinek, valamint a helyszíni adottságoknak megfelelő járható üveget egyedi méretben, biztonsági üvegből készítjük. Válasszon a teljesen átlátszó vagy az átlátszóságot csökkentő festett, homokszórt mintás, robbantott üvegrétegű vagy a printelési eljárással készült megoldások közül. Az üveglépcső kialakításában egyetlen határ van, az Ön fantáziája. Üveglépcsőink minden esetben minimum 3 rétegű edzett üvegből készülnek, nagy szakítószilárdságú fóliával összelaminálva, így maximálisan biztonságosak.

Üveglépcsőre vágyik?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek az Ön egyedi üveglépcsőjét. Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Galéria

Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső