skip to Main Content

myGlass

Nyomtatott-laminált üveg, amely teret enged a képzeletnek

myGlass nyomtatott üveg

Fa Minta Nyomtatva üvegajtón

Legújabb fejlesztésünk a myGlass márkanév alatt regisztrált nyomtatott-laminált üveg, amely teret enged a képzeletnek és a meglévő mintákon túl végtelen variációs lehetőséget nyújt a megrendelők számára. A dekorációkat Csíkos László festőművész és belsőépítész készítette, aki ügyfeleink rendelkezésére áll egyéni elképzeléseik megvalósításánál is.
A myGlass dekorált üvegajtó a gyümölcse annak az elkötelezett és szenvedélyes több éves kutatásnak, ahol a művészet és a modern technológia tökéletes összhangban érvényesülhet. Ezzel a technológiával a beltéri ajtókon kívül készíthető akár zuhanykabin, üvegfal, korlát, lépcső, járható üvegfelület, portál vagy kirakat is. A vastagság a 4+4mm-től akár 12+12mm-ig terjedhet.

Galéria - Konyhai hátfalak

Galéria - Üvegajtók

A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.
Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső,
myGlass nyomtatott üveg

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top