skip to Main Content

Új nyomdai géppel bővítjük meglévő gépparkunkat.

Tisztelt Partnereink!

Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy hamarosan egy új nyomdai géppel bővítjük meglévő gépparkunkat. 

Az új rendszer installációját és az üzemeltetéshez szükséges oktatásokat március első és második hetében, a 10. és 11. héten tervezzük. 

Ezt követően, előreláthatólag a teszt üzemmód már a 12. héten elindul, így a nyomdai megrendeléseiket már a 12. héttől (március 16-val) kezdődően tudjuk fogadni. 

Az éles üzemmód tervezett indulási ideje a 13 hét, az-az március utolsó hete.

Kérjük a megrendeléseik tervezésénél, legyenek szívesek a fent leírt határidőket figyelembe venni!

A változások kizárólag a nyomdai szolgáltatásainkat érintik, más szolgáltatásainkkal kapcsolatban, továbbra is a megszokott rendben várjuk megrendeléseiket!

Az új beruházással reményeink szerint a jövőben egy kiemelkedőbb színvonalú és magasabb minőségű szolgáltatást nyújtunk majd Önöknek.

Az új UV nyomtató tizenkétszer jobb minőségű nyomatot készít sík és az egyenetlen felületekre egyaránt, ami fotó minőségű képnek felel meg, a nyomtatófej sokkal részletesebb kialakításnak köszönhetően.

Alkalmazási területeit tekintve az üveg mellett a szilikon felelület kivételével, számtalan anyagra és felületre igénybe vehető. A „LED” technológiának köszönhetően a gép hőtermelése minimális, ezért olyan anyagok is nyomtathatóak vele, melyek a korábbi technológiával szemben -a magasabb hőmérsékletnek köszönhetően- deformálódhattak.  Így megfelelő nagyságú és felbontású képnél, a nyomat élessége, a színek árnyalatai és részletgazdagsága sokkal tökéletesebb vizuális élményt nyújt. Ezzel a technikával strukturált (3D) felület is képezhető.

 A nyomtatható maximális méret 200 cm x3 00cm.

A fent leírtakkal kapcsolatban bármilyen további kérdésük felmerül, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, a lenti elérhetőségeinken!

Budapest, 2020. február 25.                                                                                

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top