skip to Main Content

Az irodai hanggátlás új szintje: Üvegajtók a modern designban

Az irodai tervezés során az ajtók kiválasztása nem csak a funkcionalitás, hanem az esztétika szempontjából is kritikus. A hanggátló üvegajtók az irodai design új trendjét alkotják, melyek a használhatóságot és a vizuális vonzerejüket egyesítik.

A technológiai fejlődés jelentősége

A technológiai innovációk lehetővé tették az irodai üvegajtók olyan kialakítását, amelyek nem csak esztétikailag vonzóak, hanem funkcionálisak is. Az üvegajtók az üvegfalakkal együtt egy harmonikus és modern környezetet teremtenek.

Ezen ajtók telepítése egyszerű, így szinte minden falstruktúrába integrálhatók. A különféle elektromos zárszerkezetek és hangszigetelő tömítések lehetőségei garantálják a kiváló hangszigetelést. Az állítható rögzítő elemeknek köszönhetően nincs szükség előre gyártott profilokra, ami költség- és időmegtakarítást eredményez. Az automata küszöb további hangszigetelést biztosít az ajtó alatti rés lezárásával.

Szín- és méretválaszték

Az irodai üvegajtók széles szín- és méretválasztékban érhetők el:

Alu E2/C-0 ezüst anódAlu E2/C-35 fekete anódAlu E2 inox anód csiszolt

Az “Office L” alumínium ajtószárny szett tartalmazza:

  • WSS-L típusú kilincset
  • Ajtó pántot
  • Kulcsos zártestet
  • Zárbetétet

További opcionális kiegészítők

  • GEZE ajtóbehúzó
  • Automata küszöb
  • Elektromos zárfogadó + zárlemez

Profilok és egyedi kialakítás

Az ajtóprofilok kialakítása során a különféle távtartók és speciális alkatrészek garantálják az üveg védelmét a beépítés során. A különböző színek lehetővé teszik, hogy az ajtók illeszkedjenek a már meglévő vagy tervezett designhoz. A 35 mm-es szerelőprofil kialakítása és megjelenése harmonizál az összes általunk kínált termékkel, lehetővé téve az egyszerű és dupla rétegű rendszerek kombinálását.

Az általunk alkalmazott üvegdekorációs technikákkal az üvegfalak személyre szabottan készülnek. Az üveg lehet átlátszó, homokszórt, logózott, savmart, színes vagy akár nyomtatott is.

Összefoglaló

A hanggátló irodai üvegajtók a modern design és a praktikum ideális kombinációját kínálják. Ha egy kortárs, használható és vizuálisan lenyűgöző irodai teret szeretne létrehozni, az irodai üvegajtók a legjobb választás.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top