skip to Main Content

MKM Üveg Design Stúdió Kft

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra
és a kihívások inspirálnak minket a folyamatos fejlődésben.

MKM Üveg Design Stúdió Kft.

Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. 2010-ben alakult és azóta a magyar üvegipar egyik meghatározó szereplőjévé vált.

A folyamatos fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően, ma már egy 2800m2-es gyártócsarnokban, a legmodernebb technológiával állítjuk elő termékeinket. Telephelyünk kamionnal is behajtási engedély nélkül megközelíthető helyen, a Budapest, X.kerület Jászberényi út 47/c. szám alatt működik.

Cégünk minden üveggel kapcsolatos munkában készséggel áll az Ön rendelkezésére mind az üvegmegmunkálás, mind a kivitelezés terén. Egyéni és céges megrendeléseket egyaránt örömmel teljesítünk, legyen szó akár egy kisebb beltéri munkáról vagy komplett edzett üvegfalak gyártásáról és helyszíni kivitelezéséről.

Minden esetben maximálisan igazodunk a megrendelői igényekhez, és a legmagasabb minőségi követelményeknek eleget téve gyártjuk le különböző típusú üvegtermékeinket.

Gépparkunkat és termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, emellett jelentős raktárkészlet és szállítási kapacitás is rendelkezésünkre áll az ügyfelek kiszolgálására.

A 2021-es év legújabb fejlesztései

A 2021-es esztendőben is jelentős beruházásokat hajtottunk végre. Modernizáltuk az edző üzemünket, és munkába állítottunk egy Glaston RC350 2436 típusú edzőkemencét, amely mind gyártókapacitásban, mind gyártási minőségben a legmodernebb technológiát képviseli.

Ezenkívül beüzemelésre került egy GCV Picasso V2 típusú automata festőgépsor, amely egyaránt alkalmas akril illetve kerámia festék felvitelére is.

A közeljövőben, 2022. első negyedévében megvalósuló fejlesztések

Jelenleg beszerzési fázisban álló berendezéseink: egy Schraml MRX-Roto 200-as automata CNC üvegmegmunkáló központ, egy Bottero LAM-e 548 full-automata laminált üveg vágóasztal és egy Mimaki JFX500-2131 UV nyomtató, melyek 2022. első negyedévében kerülnek beüzemelésre. Mindhárom a jelenleg elérhető legmodernebb technológia csúcsát képviseli.

Képzett szakemberek

Elsőrendű számunkra a szakmai hitelesség, kollégáink kivétel nélkül a szakterületükön belül jól képzettek és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a kollégák képzésére, újdonságok megismerésére.

Megbízható háttér

Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. egy dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, amely 2010. óta töretlen fejlődést mutat. Köszönhető ez a folyamatos fejlesztéseknek és a legújabb gyártási technológiák bevezetésének.”

Az elsők között

Cégünk az egyedi, UV technológiával nyomtatott üvegipari termékekkel az elsők között jelent meg a hazai piacon, termékeinkkel új teret nyitva otthonaink, irodáink és egyéb épületek belsőépítészeti lehetőségeinek tárházához.

Bízunk benne, hogy Önt is a jövőbeni ügyfeleink között tudhatjuk, bízva a hosszútávú együttműködésben.

0
Teljesített megrendelés
0
év tapasztalat
0
képzett szakember
Back To Top