skip to Main Content
Zuhanykabin

Zuhanykabinok

Az általunk gyártott zuhanykabinok egyedi méretben, az Ön igényei szerint kerülnek legyártásra. Ez történhet átlátszó float üvegből, savmart üvegből, színes üvegből (bronz, zöld, szürke, kék), illetve egyedi homokszórt mintával is.

Egyedi modern üvegkorlátok

Üvegkorlátok

Az üvegkorlátok kivitelezésénél többféle lehetőség közül választhatunk. Lehet oszlopokkal szerelve, profilba rögzítve vagy pontmegfogással rögzített üvegkorlátot készíteni. Az üvegkorlátok anyaguk szerint lehetnek átlátszó, savmart…

Erdő mintás nyomtatott konyhai hátfal

Konyhai hátfal

Konyháját teljesen egyedivé és különlegessé varázsolhatja egy UV nyomtatott, egyedi grafikával készült, vagy egy festett üvegből készült, az Ön által kiválasztott RAL színre festett konyhai hátfallal. Utólag is, akár a meglévő csempére, bontás nélkül beépíthető. Gyorsan és egyszerűen feldobhatja vele lakása hangulatát,
emellett higiénikus, és rendkívül egyszerűen tisztítható felületet fog kapni.
Üvegajtók

Üvegajtók

Lakásának, házának vagy irodájának különleges dísze lehet egy biztonsági üvegajtó, mely tökéletesen alkalmazkodik minden enteriőrbe. Méretében, funkciójában, megjelenésében kiválóan igazodik az Ön elképzelésihez.Engedje szárnyalni fantáziáját, mi megvalósítjuk álmait.

Üvegfalak, portálok

Üvegfalak, portálok

A modern üvegfalak a technika fejlődésével funkciójukban és megjelenésükben is számtalan új tulajdonsággal ruházhatók fel az Ön igényeinek megfelelően. Az egyedi design mellett hő és hangszigeteléssel, vagy akár gombnyomásra elsötétedő kivitelezéssel is rendelhetők.

Üveglepcsők

Üveglépcsők

Az üveglépcsők a járható üvegekhez hasonlóan rendkívül erős 3 rétegű üvegből készülnek, az igényeknek megfelelően átlátszó-, festett-, illetve nyomtatott kivitelben. Az átlátszó lépcsőfokok a légies lebegés élményét nyújtják, a festett vagy nyomtatott lépcsőfokokkal egy meglévő betonlépcsőt is modernné és egyedivé tehetünk. A látvány fokozható a lépcsőfokok megvilágításával.

Nyomtatott térelválasztó

Nyomtatott üvegek

A  nyomtatottlaminált üveg teret enged a képzeletnek és a meglévő mintákon túl végtelen variációs lehetőséget nyújt a megrendelők számára. Ezzel a technológiával a beltéri ajtókon kívül készíthető akár zuhanykabin, üvegfal, korlát, lépcső, járható üvegfelület, portál vagy kirakat is.

Festett üveg

A legmodernebb technológiák segítségével, teljesen új dimenziók nyíltak meg az üvegfestésben. A lehetőségeknek csak a képzelete szabhat határokat.

Fekete tükör

Tükör

Cégünk a Magyarországon forgalomban lévő tükrök teljes termékpalettáját forgalmazza, legyen szó a hagyományos ezüst, bronz, szürke színekről vagy a különleges megjelenésű antik és fekete tükrökről. Igazi unicumnak számít az edzett tükör, amit hazánkban egyedüliként gyártunk.
Üveg előtetők, télikertek

Üveg előtetők, télikertek

Az üvegtetők minden esetben többrétegű, laminált üvegből készülnek a maximális biztonság érdekében, igény szerint fényvédő üvegből vagy akár vízlepergető bevonattal is, a vízkőlerakódás elkerülése és a könnyebb tisztíthatóság érdekében.

Járható üvegek

Járható üvegfelületek

A járható üvegfelületek különlegesen nagy élményt nyújtanak, segítségükkel egy teljesen szokatlan és új perspektíva nyílik meg a szemlélő számára. Emellett, a 3 rétegű laminált üvegnek köszönhetően lehetőséget nyújtanak egyedi világítások vagy padlóba épített design elemek megjelenítésére is, maximális biztonság mellett.

Lapozható üvegfal rendszer

Balkonvilág

Teraszát vagy akár étterme kerthelységét elválasztó, lapozható üvegfal rendszerünk keret nélküli kialakítása révén a határtalan szabadság érzését nyújtja Önnek. Rossz időjárás esetén is a kertben érezheti magát, ha viszont élvezni szeretné a jó időt, pár pillanat alatt egyszerűen kinyitható, az egész üvegfal eltűnik és Ön a szabadban találja magát.

Akusztikus üvegfal rendszerek, irodafalak

Új és eredeti megoldásokat kínálunk, a beltéri irodai üvegfalrendszerek tekintetében a mai iroda szektor sokszínű elvárásainak megfelelő rendszerekkel. Az akusztikai elvárások és a vevői igények ismeretében, számos termékkel szolgáljuk ki megrendelőinket.

myGlass - Nyomtatott üvegek

Legújabb fejlesztésünk a myGlass márkanév alatt regisztrált printelt-laminált üveg, amely teret enged a képzeletnek és a meglévő mintákon túl végtelen variációs lehetőséget teremt a megrendelők számára.

Konyhai nyomtatott hátfal
Nyomatott üveg térelválasztó
Nyomtatott térelválasztó
Zuhanykabin hátfal
Nyomtatott üveg
Erdő mintás nyomtatott konyhai hátfal
Nyomtatott konyhai hátfal
Nyomtatott konyhai hátfal
Nyomtatott design lépcső
Nyomatott egyedi mintájú üveg térelválasztó
Nyomtatott fürdőszobai üvegfal
Nyomtatott üvegfal

Írjon nekünk!

Back To Top