skip to Main Content
Üvegajtók

Üvegajtók

Lakásának, házának vagy irodájának különleges dísze lehet egy biztonsági üvegajtó, mely tökéletesen alkalmazkodik minden enteriőrbe. Méretében, funkciójában, megjelenésében kiválóan igazodik az Ön elképzelésihez.Engedje szárnyalni fantáziáját, mi megvalósítjuk álmait.

Zuhanykabinok

Zuhanykabinok

Az általunk gyártott zuhanykabinok egyedi méretben, az Ön igényei szerint kerülnek legyártásra. Ez történhet átlátszó float üvegből, savmart üvegből, színes üvegből (bronz, zöld, szürke, kék), illetve egyedi homokszórt mintával is.

Üvegfalak, Portálok

Üvegfalak, portálok

A modern üvegfalak a technika fejlődésével funkciójukban és megjelenésükben is számtalan új tulajdonsággal ruházhatók fel az Ön igényeinek megfelelően. Az egyedi design mellett hő és hangszigeteléssel, vagy akár gombnyomásra elsötétedő kivitelezéssel is rendelhetők.

Balkonvilág

Balkonvilág

Teraszát vagy akár étterme kerthelységét elválasztó, lapozható üvegfal rendszerünk keret nélküli kialakítása révén a határtalan szabadság érzését nyújtja Önnek. Rossz időjárás esetén is a kertben érezheti magát, ha viszont élvezni szeretné a jó időt, pár pillanat alatt egyszerűen kinyitható, az egész üvegfal eltűnik és Ön a szabadban találja magát.

Üvegkorlátok

Üvegkorlátok

Az üvegkorlátok kivitelezésénél többféle lehetőség közül választhatunk. Lehet oszlopokkal szerelve, profilba rögzítve vagy pontmegfogással rögzített üvegkorlátot készíteni. Az üvegkorlátok anyaguk szerint lehetnek átlátszó, savmart…

Dekorüveg

Dekorüveg

A design vagy látványelemként használt üvegeket sokféle módon tehetjük különlegessé. A festés, homokszórás vagy ezek kombinációja mellett saját digitális nyomdánkban a legkorszerűbb UV technológiával akár fotó minőségben tudunk tetszőleges képet nyomtatni az üveg felületére akár 200x300cm méretben is.

Üveg Előtetők, Télikertek

Üveg előtetők, télikertek

Az üvegtetők minden esetben többrétegű, laminált üvegből készülnek a maximális biztonság érdekében, igény szerint fényvédő üvegből vagy akár vízlepergető bevonattal is, a vízkőlerakódás elkerülése és a könnyebb tisztíthatóság érdekében.

Járható üvegfelületek

Járható üvegfelületek

A járható üvegfelületek különlegesen nagy élményt nyújtanak, segítségükkel egy teljesen szokatlan és új perspektíva nyílik meg a szemlélő számára. Emellett, a 3 rétegű laminált üvegnek köszönhetően lehetőséget nyújtanak egyedi világítások vagy padlóba épített design elemek megjelenítésére is, maximális biztonság mellett.

Üveglépcsők

Üveglépcsők

Az üveglépcsők a járható üvegekhez hasonlóan rendkívül erős 3 rétegű üvegből készülnek, az igényeknek megfelelően átlátszó-, festett-, illetve nyomtatott kivitelben. Az átlátszó lépcsőfokok a légies lebegés élményét nyújtják, a festett vagy nyomtatott lépcsőfokokkal egy meglévő betonlépcsőt is modernné és egyedivé tehetünk. A látvány fokozható a lépcsőfokok megvilágításával.

Felületvédett üvegek, Clearshield

Felületvédett üvegek, Clearshield

A kültéri és a vizes helységekben felhasznált üvegek esetében különösen fontos szerephez jut az üveg felületek védelme. Legújabb termékünk a Lux-Clear Protect üvegből készített zuhanykabin és egyéb kültéri üvegek, melyek gyári felületvédelemmel vannak ellátva. Az üveg edzése során beleég az üvegbe, így rendkívül tartós védelmet biztosít. Az utólagos felületvédelmet a ClearShield technológiával végezzük, amely 30 éve van jelen a piacon.

Antik Tükör

Antik tükör

Termékeink között a Magyarországon kapható tükrök mindegyike szerepel, ezek közül az egyik legkülönlegesebb talán az utóbbi időben közkedvelté vált antik tükör, amely egyedi külsejével képes teljesen átvarázsolni egy-egy helység hangulatát.

Fekete Tükör

Fekete tükör

A mai modern építészetben, a minimál design egyre népszerűvé válásával a legtöbb hangsúlyt a fekete és fehér színek kapják. Konyhák, fürdőszobák, gardróbok elegáns kiegészítői lehetnek a fekete tükörből készült termékek, akár egy modern konyha teljes felületén is.

myGlass - Nyomtatott üvegek

Legújabb fejlesztésünk a myGlass márkanév alatt regisztrált printelt-laminált üveg, amely teret enged a képzeletnek és a meglévő mintákon túl végtelen variációs lehetőséget teremt a megrendelők számára.

Írjon nekünk!

Back To Top