skip to Main Content

Digitális UV nyomtatás

Az üvegre történő nyomtatás kihasználja a UV nyomtatási technológia lehetőségeit.

Nyomtatás üvegre

Nyomtatott üvegek

Az üvegre történő nyomtatás kihasználja a legújabb nyomtatási technológia lehetőségeit. Elképesztően egyedi nyomtatott üveg alkotásokat hozhatunk létre vele. Saját képek, egyedi alkotások, grafikák nyomtatása gyorsan és egyszerűen. A nyomtatott üveg a modern alternatívája a hagyományos dekorációknak. Végtelen lehetőségekkel kecsegtet otthonunk különlegessé tételére. A konyhafalak, képek, asztalok, gardróbok, akváriumok, zuhanykabinok egyedi grafikával és megvilágítással, garantáltan nem mindennapi látványt kölcsönöznek otthonának.

Cégek és magánszemélyek részére kedvező áron bérnyomtatást is vállalunk.

Nagy kapacitású Mimaki JFX500-2131 típusú nyomdagépünk, 2100x3100mm nagyságban és 1200dpi felbontásban képes nyomtatni, szinte bármilyen anyagra.

Galéria

A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.

Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.

Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.

Nagy méretű, bármilyen anyagra történő nyomtatásról információt, árat a csiszoltuveg@mkmuveg.hu e-mail címen kérhet.

 
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Tervezze meg saját konyhai hátfalát!

A tervező indításához kattintson a "Start Design" gombra!

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top