skip to Main Content

Üvegtető a tökéletes megoldás

Az MKM Üveg Kft által készített üvegtetők fantasztikus élményt nyújtanak Önnek.

Üvegtető: A Tökéletes Megoldás

Üvegtető: a tökéletes megoldás

Az építészet egyik legdinamikusabban fejlődő anyaga az üveg, melynek felhasználása már olyan sokrétű, hogy képes akár évezredes megoldásokat szempillantás alatt megreformálni. Így nyújt olyan modern, esztétikus és egyedi megoldásokat, mint például az üvegtető. Egy üvegtető megváltoztat mindent, amit eddig a tetőkről gondolt: fényáteresztő, modern, energiatakarékos és impozáns egyszerre. Az MKM Üveg Kft által készített üvegtetők fantasztikus élményt nyújtanak majd Önnek.

Hogyan Válasszon üvegtetőt?

Hogyan válasszon üvegtetőt?

Amikor üvegtetőt választ maximálisan figyelünk a biztonságra, hiszen a tető alatt fog ülni, dolgozni, élni. Ezért minden általunk készített üvegtető biztonsági edzett, vagy ragasztott üvegből készül, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak (eső, szél, por) miközben statikailag is tökéletesen biztonságos. Nálunk többféle üvegtetőből választhat: lehet átlátszó vagy színes, így tökéletesen egyedivé teheti üvegtetejét. Az üvegtető készülhet fényvédő fóliával vagy anélkül. Az általunk szerelt üvegtetőknél minden esetben a tökéletességre törekszünk, ezért minimális fa vagy fémszerkezettel kerülnek beépítésre, azért hogy a legtökéletesebb esztétikai élményt nyújtsák. Minden üvegtető (legyen az előtető, üvegkupola vagy akár terasz, teraszfedő) építése előtt helyszíni felmérést kell végeznünk, szakértő kollégáink segítségével.

Üvegtetőre vágyik?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek az egyedi üvegtetőt. Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Galéria

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top