skip to Main Content

Üvegkorlátok

Ha néhány szóval kellene jellemezni az üvegkorlátokat, ezek a szavak a dekoratív, biztonságos, egyedi és a megbízható lennének.

Rendkívüli akció

Rendkívüli akciót indítunk vásárlóink számára üvegkorlát témában.
Az alumínium oszlopos üvegkorlátunk most speciális kedvezménnyel vásárolhatják meg azok, akik szeretnének egy esztétikus kinézetű, könnyű szerelhetőségű és gazdaságos megoldást választani.

Az új oszlopos rendszer 5.5 ragasztott biztonsági üveggel szerelhető, és a rendszer előnye, hogy az üveg és az oszlop között nincs légrés, így egybefüggő felületetek keletkeznek.

Speciális ajánlat partnereink számára

Sarok és végelem: 17 520 Ft. + Áfa / db

Köztes oszlop: 15 850 Ft. + Áfa / db

  • Gazdaságos, exkluzív látványt nyújt
  • Kültéren is alkalmazható
  • Erősebb mint a rozsdamentes változat
  • Esztétikus marad az idő múlásával
  • Könnyedén szerelhető

Amennyiben most rendel tőlünk alumínium korlátot, úgy az 5.5.2 VSG víztiszta üveget most egy speciális kedvezménnyel:

18 548 Ft + Áfa / m2 áron adjuk

Az üveg ára a megmunkálást nem tartalmazza, és csak üvegkorláttal együtt érvényes.

Az üveg ára a megmunkálást nem tartalmazza, és csak üvegkorláttal együtt érvényes.

MKM Üveg Design Kft. - aluminium üvegkorlát

Már rendelhető az új, könnyen szerelhető, leggazdaságosabb oszlopos alumínium üvegkorlátunk

Kültéri környezetben is tökéletes, teszteredmények alapján pedig erősebb, mint a rozsdamentes korlátoszlop.

Rendkívül könnyen, gyorsan szerelhető, mivel a korlátoszlopokra nem szükséges üvegmegfogókat fúrni és felszerelni, így nagyon sok időt takarít meg és nincs szükség a megfogókra sem. Előnye, hogy az üveg és az oszlop között nincs légrés, így egybefüggő felületek keletkeznek. Az új oszlopos rendszer 5.5 ragasztott biztonsági üvegekkel rendelhető. Az üvegek tekintetében bőséges a választék: víztiszta, matt, savas, parsol vagy akár a képen látható nyomtatott, egyedi felülettel.

Rendelhető kapaszkodóval vagy anélkül is. Ez utóbbi esetben letisztultabb, abszolút minimalista stílust kapunk. Ajánlatot akár tervezéssel, beépítéssel együtt is kérhet.

Kültéri design üvegkorlát

Hogyan válasszon üvegkorlátot?

Az üvegkorlátok kivitelezésénél többféle lehetőségből választhat: lehet oszloppal szerelt, profilba rögzítve, vagy pontmegfogásos. Annak ismeretében, hogy kültérre vagy beltérre szánja, az üvegkorlát biztonsági követelményeit munkatársunk segítségével kell meghatároznia.

Terasz üvegkorlát

Üvegkorlátok: a biztonságos elegancia

Ha néhány szóval kellene jellemezni az üvegkorlátokat, ezek a szavak a dekoratív, biztonságos, egyedi és a megbízható lennének.
Az üvegkorlát dekoratív, hiszen átlátszóságával kimagasló esztétikai élményt nyújt és lakása, irodája, erkélye díszeivé válik.
Biztonságos, mert edzett, ragasztott üvegből készül és hatalmas erőhatásnak képes ellenállni a maximális biztonság érekében.
Egyedi, hiszen Ön választja ki az üveget, mely lehet teljesen átlátszó, savmart, vagy akár színes (kék, zöld, bronz, vagy szürke) is, így teljesen illeszkedhet környezetéhez és az Ön igényeihez. Az üvegkorlátok megbízhatóak, hiszen kültéren és beltéren is egyaránt használhatóak, miközben légies megjelenést biztosítanak, és természetesen nem korrodálódnak.
Itt is fontosnak tartjuk megemlíteni az új korróziómentes termékünket, ami nem csak zuhanyokhoz, hanem bármilyen kültéri üvegekhez kiválóan alkalmazható, legyenek azok korlátok, üvegtetők, vagy olyan üvegtermékek ahol pára előfordulhat, pl. szaunáknák.

Galéria

OTP-Lidl Társasház-Csalogány U.
Várkert Kaszinó
OTP-Lidl Társasház-Csalogány U.
OTP-Lidl Társasház-Csalogány U.
Beltéri üvegkorlát
Beltéri üvegkorlát
Kültéri üvegkorlát
Üvegkorlát
Tejszínű üvegkorlát
Üvegkorlátok Otthon
Egyedi Üvegkorlátok
Üvegkorlátok
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
MKM Üveg Design Dtúdió Kft - Üvegkorlát
MKM Üveg Kft - Üvegkorlát
MKM Üveg Kft - Üvegkorlát

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel

Elérhetőség

Back To Top