skip to Main Content

Üvegkorlátok

Ha néhány szóval kellene jellemezni az üvegkorlátokat, ezek a szavak a dekoratív, biztonságos, egyedi és a megbízható lennének.

Üvegkorlátok: A Biztonságos Elegancia

Üvegkorlátok: a biztonságos elegancia

Ha néhány szóval kellene jellemezni az üvegkorlátokat, ezek a szavak a dekoratív, biztonságos, egyedi és a megbízható lennének.
Az üvegkorlát dekoratív, hiszen átlátszóságával kimagasló esztétikai élményt nyújt és lakása, irodája, erkélye díszeivé válik.
Biztonságos, mert edzett, ragasztott üvegből készül és hatalmas erőhatásnak képes ellenállni a maximális biztonság érekében.
Egyedi, hiszen Ön választja ki az üveget, mely lehet teljesen átlátszó, savmart, vagy akár színes (kék, zöld, bronz, vagy szürke) is, így teljesen illeszkedhet környezetéhez és az Ön igényeihez. Az üvegkorlátok megbízhatóak, hiszen kültéren és beltéren is egyaránt használhatóak, miközben légies megjelenést biztosítanak, és természetesen nem korrodálódnak.

Hogyan Válasszon üvegkorlátot?

Hogyan válasszon üvegkorlátot?

Az üvegkorlátok kivitelezésénél többféle lehetőségből választhat: lehet oszloppal szerelt, profilba rögzítve, vagy pontmegfogásos. Annak ismeretében, hogy kültérre vagy beltérre szánja, az üvegkorlát biztonsági követelményeit munkatársunk segítségével kell meghatároznia.

Üvegfalat, üvegportált szeretne?

Kérjen árajánlatot, munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek álmai üvegkorlátját. Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Galéria

Back To Top