skip to Main Content

Üveglépcső - a lépcsők más dimenziója

Korlátlan szabadságérzet, légies könnyedség és meghökkentő megoldások.

Légies üveglépcső

Üveglépcső: a légies megoldás

Korlátlan szabadságérzet, légies könnyedség és meghökkentő megoldások. Kimagasló esztétikai és használói élmény. A megkülönböztetés. Ezek a gondolatok illenek az üveglépcsőinkre, melyek funkcionális díszei, élményt nyújtó megoldásai lehetnek házának, irodájának. Egy üveglépcső a lépcsők más dimenziója: szabadon járni, szinte repülni a térben, az érzés felbecsülhetetlen. Lépjen be velünk egy új világba!

Stílusos edzett üveglépcső

Hogyan válasszon üveglépcsőt?

Az általunk gyártott üveglépcső különleges lehetőséget kínál és manapság egyre népszerűbb nem csak intézményi vagy irodai, de otthoni környezetben is. Az Ön igényeinek és elképzeléseinek, valamint a helyszíni adottságoknak megfelelő járható üveget egyedi méretben, biztonsági üvegből készítjük. Válasszon a teljesen átlátszó vagy az átlátszóságot csökkentő festett, homokszórt mintás, robbantott üvegrétegű vagy a printelési eljárással készült megoldások közül. Az üveglépcső kialakításában egyetlen határ van, az Ön fantáziája. Üveglépcsőink minden esetben minimum 3 rétegű edzett üvegből készülnek, nagy szakítószilárdságú fóliával összelaminálva, így maximálisan biztonságosak.

Üveglépcsőre vágyik?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek az Ön egyedi üveglépcsőjét. Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Galéria

Letisztult üveglépcső
Design üveglépcső
Modern Ledes üveglépcső
Ledes üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Design üveglépcső
Design üveglépcső

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top