skip to Main Content

IRODAI ÜVEGFAL RENDSZEREK

Egyedi igényekre szabva, 1 vagy két rétegű hanggátló üvegezéssel
MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak

Akusztikus üveg falrendszerek, irodafalak

Új és eredeti megoldásokat kínálunk, a beltéri irodai üvegfalrendszerek tekintetében a mai iroda szektor sokszínű elvárásainak megfelelő rendszerekkel. Az akusztikai elvárások és a vevői igények ismeretében, számos termékkel szolgáljuk ki megrendelőinket.

A hanggátlási követelményeknek megfelelően az általunk forgalmazott új üveg falrendszerek ideális megoldást nyújtanak olyan elhatárolt (zaj és hangvédett) helyiségek kialakításánál, ahol a hangszigetelés elengedhetetlen feltétel. Attól függően, hogy közepes vagy magasabb akusztikai követelménynek kell megfelelnünk választhatunk egy vagy két rétegű üvegfal rendszert. Legyen szó irodáról, tárgyalóról, egyéb munkahelyek kialakításról az akusztikai üvegszerkezetinkkel kiváló eredmények érhetőek el és megfelelnek a modern iroda design követelményeknek is.

Variálhatóság és kiegészítő elemek

Fontos, hogy a 35 mm magas szerelőprofil megjelenése és felépítése összhangban van az összes általunk forgalmazott termékkel, aminek köszönhetően a belső tér elrendezésénél lehetőség nyílik az egy rétegű és dupla rétegű rendszerek kombinálására.

A dupla üvegezésű rendszerben lehetőség van manuális vagy automatikus redőny- vagy redőnyrendszer elhelyezése, illetve az ajtók melletti instalációs panelek használatával elektromos kapcsolók, légkondicionálóhoz szükséges vezérlők és beléptetőrendszerhez kapcsolódó leolvasók diszkrét elhelyezésre is, elrejtve azok vezetékeit.

Energia hatékonysági szempontokat figyelembe véve, az üvegfalak egyre fontosabb elemei lesznek a modern belső irodatér felosztásának. A fény szabadon áramlik a fizikailag elszeparált helyiségek üvegfalai között. Ennek köszönhetően a szobákat természetes fénnyel világíthatunk és a helyiségek optikailag is nagyobbnak tűnnek, mint a hagyományos falakkal határolt térnél. Az üvegfalrendszer nagyon változatos célú terekben használható.

Az általunk alkalmazott profilok egyesítik a kellemes modern megjelenést a biztonsággal és a funkcionalitással.

MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak

Termékskála

Attól függően, hogy az üvegfalaknak milyen akusztikai vagy esztétikai követelményeknek kell megfelelniük különböző megoldást nyújtunk Megrendelőink részére.

Dupla üvegezésű üvegszerkezeteink a legszigorúbb hangszigetelési paraméterekkel rendelkeznek.

A bizalmas beszélgetések lebonyolítására szolgáló helyiségek számára, mint például igazgatói irodák és konferenciatermek, valamint a különös figyelmet igénylő helyiségek elengedhetetlen.

Az akusztikai érték függvényében a beépített üvegek típusa és annak rétegrendje, illetve a  az igényeknek megfelelően: Rw=36 dB : 56 dB.

Könnyen és kényelmesen szerelhető a különböző távtartók és különleges alkatrészeknek köszönhetően, melyek védik az üveget a beépítés alatt.

A termékek különböző színben rendelhetők, illeszkedve a meglévő vagy tervezett ízlésvilághoz.

A fix üvegfalak mellett szimpla, vagy dupla üvegezésű, hasonló megjelenésű alumínium keretes ajtókat forgalmazunk rendszerelemként. Az ajtók a beépített üveg típustól függően  RW = 35 ÷ 39 dB / RA1 = 34 ÷ 38 dB hanggátlási értékkel rendelkeznek. A maximális magaságuk, akár 2800 mm-es magasság is lehet. A keretek a fix tokokhoz hasonlóan a teljes RAL skála színeiben elérhetőek . legyen az eloxált- ezüst, alumínium, fekete vagy akár poliros kivitelű.

Galéria

MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak
MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak
MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak
MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak
MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak
MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak
MKM Üveg Design Kft. - Irodafalak

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső, Irodafalak

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top