skip to Main Content
Egyedi CNC megmunkált üvegek

CNC megmunkálás

A CNC megmunkálás lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen (számítógépen megtervezett, műszaki rajz vagy sablon alapú) forrásból elő tudjunk állítani egy minden igényt kielégítő készterméket.

Egyedi nyomtatott üvegek

Digitális UV nyomtatás

A nyomtatási feladatokat telephelyünkön, saját digitális nyomdánkban végezzük, a legmodernebb UV technológiát alkalmazva. Megfelelő nagyságú és felbontású kép esetén fotó minőségben tudjuk az üveget nyomtatni.

Hármas metró Forgách u.

Üveg beépítés

Cégünk vállalja bármilyen típusú üvegszerkezetek beépítését mind magánszemélyek, mind céges megrendelőink részére, igény szerint akár lakatos szerkezettel együtt.
Laminált üvegek

Bérlaminálás

Üvegkorlátoknál, járható üvegeknél, üveglépcsőknél és még számos más esetben is, főként biztonsági okok miatt többrétegű ragasztott (laminált) üveget kell alkalmazni. Két saját lamináló kemencével dolgozunk és cégek részére kedvező áron vállalunk bérlaminálást is.

Üveg edzés, béredzés

Béredzés

Az üvegmegmunkálás minden fázisát, így az üvegek edzését is saját telephelyünkön végezzük. Glaston RC350-2436 típusú edzőkemencénk garantálja a legmagasabb minőséget, hogy az elkészült üveget kifogástalan minőségben lehessen beépíteni.

Homokszórás

Megrendelőink igénye szerint homokszórt mintával ellátott üvegeket is készítünk, akár bérmunkában is. Saját plotter és homokszóró berendezésünk segítségével bármilyen egyedi grafikát el tudunk készíteni.

Festés

Az akril festés mellett elérhető lesz a beégetett kerámia festés is gyors határidővel. Mindkét festékfajta esetében bármilyen RAL szín, illetve savas hatású festés is rendelhető. Az új technológiának köszönhetően a későbbiekben egyéb speciális akril színek, mint a metál, átlátszó vagy fluoreszkáló festés is elérhetőek  lesznek.

Írjon nekünk!

Back To Top