skip to Main Content
Egyedi CNC Megmunkált üvegek

Egyedi CNC megmunkált üvegek

A CNC megmunkálás lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen (számítógépen megtervezett, műszaki rajz vagy sablon alapú) forrásból elő tudjunk állítani egy minden igényt kielégítő készterméket.

Egyedi Nyomtatott üvegek

Egyedi nyomtatott üvegek

A nyomtatási feladatokat telephelyünkön, saját digitális nyomdánkban végezzük, a legmodernebb UV technológiát alkalmazva. Megfelelő nagyságú és felbontású kép esetén fotó minőségben tudjuk az üveget nyomtatni.

Többrétegű Laminált üvegek

Többrétegű laminált üvegek

Üvegkorlátoknál, járható üvegeknél, üveglépcsőknél és még számos más esetben is, főként biztonsági okok miatt többrétegű ragasztott (laminált) üveget kell alkalmazni. Két saját lamináló kemencével dolgozunk.

Sablonálás

Sablonálás

Amennyiben nem áll rendelkezésére megfelelő műszaki rajz a megrendelni kívánt üvegről, hozott OSB vagy habosított PVC sablon alapján is le tudjuk gyártani a terméket, egy speciális szkenner és digitalizáló program segítségével.

Edzés és Béredzés

Edzés és béredzés

Az üvegmegmunkálás minden fázisát, így az üvegek edzését is saját telephelyünkön végezzük. Tamglass edzőkemencénk garantálja a legmagasabb minőséget, hogy az elkészült üveget kifogástalan minőségben lehessen beépíteni.

Írjon nekünk!

Back To Top