skip to Main Content

Egyedi CNC megmunkált üvegek

A CNC megmunkálás lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen forrásból elő tudjunk állítani egy minden igényt kielégítő készterméket.

CNC üvegmegmunkálás

Legújabb berendezésünk a CNC üvegmegmunkáló gép, amely egy korszerű, számítógép-vezérelt rendszeren alapul és szinte korlátlan lehetőségeket nyújt az üvegmegmunkálás terén. Ideális egyedi megrendelések és sorozatgyártás kiszolgálására is, legyen szó egy szokatlan formájú késztermékről vagy akár konyhai munkalapról. A CNC megmunkálás lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen (számítógépen megtervezett, műszaki rajz vagy sablon alapú) forrásból elő tudjunk állítani egy minden igényt kielégítő készterméket, ahol a méretpontosság mellett a külső és belső élek is lenyűgözőek. Mindezt a kézi megmunkálással azonos áron nyújtjuk ügyfeleink számára.

Cégek számára a CNC megmunkálást bérmunkában is vállaljuk, 2022. januártól megnövelt kapacitással. Jelenlegi gépparkunk egy Schraml MRX-Roto200-as géppel bővítjük, amely a jelenlegi CNC megmunkálás csúcsát képviseli.

Jellemző felhasználás

  • Üvegmegfogó szerelvények kivágásai
  • Konyha hátfalüveg konnektorkivágása
  • Üvegasztal lap – elképzelés szerinti formában
  • Konyha- vagy fürdőszobabútor munkalap kivágásai
  • Megmunkálható üvegvastagság: 4-25mm között.

Galéria

MKM Glass Design Studio Ltd. - CNC-Glasbearbeitung
MKM Glass Design Studio Ltd. - CNC-Glasbearbeitung

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top