skip to Main Content

Üvegfalak, portálok

Az Ön egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva – gyártott üvegportálok, üvegfalak nem csak szépségükkel és tökéletes formavilágukkal, hanem esztétikai megoldásaikkal is segítik a tér rendezését.

Irodai üvegfal térelválasztó

Üvegfalak, üvegportálok: exkluzív megoldások.

Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. által – az Ön egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva – gyártott üvegportálok, üvegfalak nem csak szépségükkel és tökéletes formavilágukkal, hanem esztétikai megoldásaikkal is segítik a tér rendezését. Nagyfokú biztonságot és exkluzivitást nyújtanak a használóiknak. Egy megfelelő helyen elhelyezett üvegfal vagy egy egyedi üvegportál remek kiegészítője lehet a térnek, ahol élünk.

Miért válasszon üvegfalat?

Az üveg évezredek óta kedvelt anyaga az építészetnek, ám a technológiai fejlődéseknek köszönhetően az elmúlt évtizedekben újra felfedezték. Így váltak az üvegfalak és üvegportálok a modern lakások, irodák, bankok kedvelt megoldásaivá, minden esetben elegáns, exkluzív megjelenést biztosítanak.

Emellett egy üvegportál vagy üvegfal átlátszóságának köszönhetően a térrendezés, térelválasztás fontos elemévé válhat.

Hangszigetelésükkel, szépségükkel komfortosabbá teszik a minket körülölelő teret, fényáteresztő képességükkel világosabb, szebb környezetet biztosítanak.

Irodai üvegfal térelválasztó

Hogyan válasszon üvegfalat, üvegportált?

Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. által készített üvegfalak és üvegkorlátok egyedi igények alapján készülnek. Üvegfalaink az Ön által választott edzett, vagy ragasztott biztonsági üvegből készülnek, mely tökéletes biztonságot nyújt Önnek. Az üveg lehet átlátszó, homokszórt -így akár egy logót is megjeleníthet rajta- , savmart, vagy színes is. Készülhet kültéri felhasználásra vagy beltérre egyaránt, bármilyen egyedi méretben és mintával, az Ön által választott ajtóval, vagy ajtó nélkül is. Az üveg kiválasztásánál érdemes ügyelni a funkcióra, hiszen az átlátszósággal játszva egyedi funkciókkal ruházhatjuk fel.

Üvegfalat, üvegportált szeretne?

Kérjen árajánlatot, munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek álmai üvegfalát, üvegportálját! Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Galéria

Irodai üvegfal
Üvegfal
Üvegfal
Üvegfal
Nyomtatott üvegfal
Üvegfal
Üvegfal
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.
Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top