skip to Main Content

Üvegfalak, portálok

Az Ön egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva – gyártott üvegportálok, üvegfalak nem csak szépségükkel és tökéletes formavilágukkal, hanem esztétikai megoldásaikkal is segítik a tér rendezését.

Irodai üvegfal térelválasztó

Üvegfalak, üvegportálok: exkluzív megoldások.

Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. által – az Ön egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva – gyártott üvegportálok, üvegfalak nem csak szépségükkel és tökéletes formavilágukkal, hanem esztétikai megoldásaikkal is segítik a tér rendezését. Nagyfokú biztonságot és exkluzivitást nyújtanak a használóiknak. Egy megfelelő helyen elhelyezett üvegfal vagy egy egyedi üvegportál remek kiegészítője lehet a térnek, ahol élünk.

Miért válasszon üvegfalat?

Az üveg évezredek óta kedvelt anyaga az építészetnek, ám a technológiai fejlődéseknek köszönhetően az elmúlt évtizedekben újra felfedezték. Így váltak az üvegfalak és üvegportálok a modern lakások, irodák, bankok kedvelt megoldásaivá, minden esetben elegáns, exkluzív megjelenést biztosítanak.

Emellett egy üvegportál vagy üvegfal átlátszóságának köszönhetően a térrendezés, térelválasztás fontos elemévé válhat.

Hangszigetelésükkel, szépségükkel komfortosabbá teszik a minket körülölelő teret, fényáteresztő képességükkel világosabb, szebb környezetet biztosítanak.

Irodai üvegfal térelválasztó

Hogyan válasszon üvegfalat, üvegportált?

Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. által készített üvegfalak és üvegkorlátok egyedi igények alapján készülnek. Üvegfalaink az Ön által választott edzett, vagy ragasztott biztonsági üvegből készülnek, mely tökéletes biztonságot nyújt Önnek. Az üveg lehet átlátszó, homokszórt -így akár egy logót is megjeleníthet rajta- , savmart, vagy színes is. Készülhet kültéri felhasználásra vagy beltérre egyaránt, bármilyen egyedi méretben és mintával, az Ön által választott ajtóval, vagy ajtó nélkül is. Az üveg kiválasztásánál érdemes ügyelni a funkcióra, hiszen az átlátszósággal játszva egyedi funkciókkal ruházhatjuk fel.

Üvegfalat, üvegportált szeretne?

Kérjen árajánlatot, munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek álmai üvegfalát, üvegportálját! Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Irodai üvegfalak

Új és eredeti megoldásokat kínálunk azoknak a vállalkozásoknak, amelyek beltéri irodai üvegfal rendszert szeretnének kiemelkedő minőségű akusztikai tulajdonságokkal. Dupla üvegezésű rendszereink a legszigorúbb hangszigetelési paraméterekkel rendelkeznek, így a bizalmas megbeszélések lebonyolítása is egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.

Lehetőséget biztosítunk manuális vagy automatikus redőnyrendszerek beépítésére is. Az ajtók mellett található installációs panelek segítségével diszkréten elhelyezhetők elektromos kapcsolók, légkondicionáló vezérlők és beléptető rendszerhez kapcsolódó leolvasók is úgy, hogy azok vezetékei rejtve maradjanak.

Akusztika

Ezen akusztikai rendszerek laboratóriumi teszteredményei az EN ISO 10140-2-es szabványnak megfelelnek.
Az általunk használt megoldások garantáltan eleget tesznek az EU által meghatározott követelményeknek. Az üveg falrendszerek az EAD 210005-00-0505 irányelvek alapján az Európai Műszaki Értékelési (ETA) rendszerhez igazodnak.
A beépített üvegek típusától függően a variálható akusztikai érték: Rw=39 dB ÷ 56 dB között van, így a dupla falas üvegszerkezeteink a legszigorúbb hangszigetelési paraméterekkel rendelkeznek.
A fix üvegfalak mellett szimpla-, vagy dupla üvegezésű, hasonló megjelenésű alumínium keretes ajtókat forgalmazunk rendszerelemként. Az ajtók a beépített üveg típustól függően RW = 35 ÷ 39 dB / RA1 = 34 ÷ 38 dB hanggátlási értékkel rendelkeznek.

Profilok

A profilok könnyen és kényelmesen szerelhetőek a különböző távtartók és különleges alkatrészeknek köszönhetően, melyek védik az üveget a beépítés alatt.
A termékek különböző színben elérhetőek, illeszkedve a meglévő vagy tervezett ízlésvilághoz. Fontos, hogy a 35 mm magas szerelőprofil megjelenése és felépítése összhangban van az összes általunk forgalmazott termékkel, aminek köszönhetően a belső tér elrendezésénél lehetőség nyílik, az egy rétegű és dupla rétegű rendszerek kombinálására. Az általunk készített üvegdekorációs technikák alkalmazásával az üvegfalaink egyedi igények alapján készülnek. Az üveg lehet átlátszó, homokszórt, logózott, savmart, színes vagy akár nyomtatott is.

Kérje most okosfóliával

Az irodai üvegfal rendszereket igény esetén okosfóliával is ellátjuk. Az okosfóliát más néven intelligens fóliát, digitális árnyékolót, közvetlenül az üveg belső szerkezetére telepítjük, amely egy speciális kristályszerkezettel ellátott, 5 rétegből álló, elektromos árammal működtethető rendszert képez.

A fóliák alapállapotban nem áttetszőek, mivel a bennük található részecskék rendezetlenül mozognak. Elektromos áram hatására a rendszer megváltoztatja a polaritásukat, majd a részecskék ennek hatására rendezetté válnak, így átláthatóvá teszik az adott felületet.

Az okosüveg szerkezete

  • Üveg
  • Ragasztós közbenső réteg
  • IR védőréteg
  • SPD a PET/ITO-n
  • Ragasztós közbenső réteg
  • Üveg

Galéria

Irodai üvegfal
Üvegfal
Üvegfal
Üvegfal
Nyomtatott üvegfal
Üvegfal
Üvegfal
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.
Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat üvegfalra, portálra

Kivitel

Elérhetőség

Back To Top