skip to Main Content

Zuhanykabinok

Az új trendek egyre fontosabbá tették a fürdőszoba igényes és egyedi megjelenését, melyhez nagyban hozzájárul a praktikus, modern megjelenésű és magas esztétikai élményt nyújtó üveg zuhanykabin.

zuhanykabin

Üveg zuhanykabin: a zuhanyzás új élménye

Az új trendek egyre fontosabbá tették a fürdőszoba igényes és egyedi megjelenését, melyhez nagyban hozzájárul a praktikus, modern megjelenésű és magas esztétikai élményt nyújtó üveg zuhanykabin. Az MKM Üveg Design Stúdió Kft. által egyedileg gyártott üveg zuhanykabinok a zuhanyzás új élményét nyújtják Önnek légiességükkel, tökéletes biztonságukkal. Egy letisztult designnal akár kisebb, akár nagyobb fürdőszobákban is tökéletesen mutatnak. A zuhanykabinok mellett szól az az érv is, hogy a zuhanyzás praktikusabb a kádban fürdésnél, nem csak élettanilag kedvezőbb a hatása, hanem kisebb költségekkel is jár.

Merre nyíljon, mivel nyílik, hogy rögzítjük?

Miért válasszon üveg zuhanykabint? A fürdőszoba a nyugalom szigete, a harmonikus kikapcsolódásé és az üdítő élményeké. Az általunk gyártott egyedi méretű üveg zuhanykabinok minden esetben az Ön igényei szerint lesznek legyártva. Üvege lehet teljesen átlátszó float üveg, savmart vagy akár színes üveg is (bronz, szürke, zöld vagy kék színből), és készülhet homokszórt mintával. Bármelyik üveget választja az üveg edzett lesz, így erős, biztonságos és ellenáll majd a hőhatásoknak is. Az üveg zuhanykabinok üvegvastagsága 8-10 mm, ezért egy esetleges törés – mely nagyon ritkán fordul elő, erős behatásra – esetén morzsalékosra törik, így nem okoz sérülést.
Az egyedi zuhanykabinok kivitelezése előtt helyszíni felmérésre lesz szükség. Kérje kollégánk segítségét most!

Egyedi gyártású üveg zuhanykabin

Hogyan válasszon zuhanykabint?

Mivel cégünk minden zuhanykabint egyedi méretre gyárt, így előzetes felmérés szükséges. Kollégáink tájékoztatják Önt a lehetőségekről és szakértő segítséget nyújtanak a leendő zuhanykabinjának kialakításában. Önnek azt érdemes eldöntenie, hogy a zuhanykabin üvegfala milyen üvegből készüljön. Egy átlátszó üvegből készült kabin csökkenti az intimitást, a savmart, homokszórt vagy színes üvegkabin némileg megtartja, hiszen kevésbé átlátszó. Választhatja a fürdőszobájához leginkább illő színt és/vagy mintát. Minden üvegünk felületére homokszórással minta vihető fel, egy egyszerűbb csíktól a legbonyolultabb mintáig bármilyen egyedi elképzelését megvalósíthatjuk. Kisebb fürdőszobához a legmegfelelőbb választás egy zuhanykabin vagy sarokkabin üvegajtóval, mert tágítja a teret. Nagyobb fürdőszobához általában a zuhanyfalakat ajánljuk.

Üveg zuhanykabint szeretne?

Kérjen árajánlatot, munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek azt a zuhanyt, melyet megálmodott! Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Galéria

Üveg Zuhanykabin
Üveg Zuhanykabin
Nyomtatott üveg Zuhanykabin
Üveg Zuhanykabinok
Üveg Zuhanykabin A Sarokban
Design üveg Zuhanykabinok
Egyedi üveg Zuhanykabinok
Zuhanykabinok
Modern üveg Zuhanykabinok
Üveg Zuhanykabin
Egyedi Zuhanykabin
Egyedi Zuhanykabin
Zuhanykabin
Egyedi Zuhanykabin
Zuhanykabin
Zuhanykabin

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top