skip to Main Content

Üvegajtók

Képzelje el, hogy a lakásában, irodájában egy modern és egyedi üvegajtón keresztül szabadon áramlik a fény.

Üvegajtó

Üvegajtó: stílus, Önnek!

Képzelje el, hogy a lakásában, irodájában egy modern és egyedi üvegajtón keresztül szabadon áramlik a fény. Képzelje el, ahogy az üvegajtón keresztül minden tágasabbnak tűnik: ezt az érzést kínálják Önnek az MKM Üveg Design Stúdió Kft. üvegajtói.
Az üvegajtóinkat egyedi méretben, választható technikával és mintával, minimum 8-10 mm vastag edzett üvegből készítjük, így garantáljuk Önnek az egyediséget és a maximális biztonságot. Az általunk gyártott üvegajtók többféle üvegből (átlátszó, savmart, színes, printelt vagy homokszórt), többféle kivitelben (nyíló, duplán nyíló, tolóajtó) készülnek, felszerelhetőek a régi ajtó helyére tokkal, vagy akár tok nélkül is. Mindezt sok esetben bontás nélkül kivitelezhetjük és a már meglévő ajtót kicseréltetheti úgy, hogy Ön dönti el: ajtógombbal, kilinccsel vagy tolópajzzsal szeretné használni.

Miért válasszon üvegajtót?

Már a legegyszerűbb üvegajtó is megváltoztatja azt amit eddig az ajtókról gondolt. Fokozott átlátszóságával növeli a teret és magasabb komfortérzetet nyújt a hagyományos ajtókhoz képest. Minden általunk gyártott üvegajtó legalább 8-10 mm-es edzett üvegből készül, ezért biztonságos és bátran ajánljuk olyan helyre is, ahol gyerekek is használják. Számtalan megoldást tudunk Önnek ajánlani, amellyel teljesen egyedivé tud varázsolni egy üvegajtót.
Tekintse meg az általunk készített MyGlass (nyomtatott-edzett-laminált) üvegajtókat is. Szakembereink szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában, helyszíni felmérést követően megvalósítjuk egyedi igényeit is.
Vegye fel kollégáinkkal most a kapcsolatot, kattintson ide, szeretettel várjuk a hívását!

Duplaszárnyú Üvegajtó

Hogyan válasszon üvegajtót?

Először is döntse el melyik az az üveg, amelyik Önnek a legjobban tetszik, ebben segíthet az alábbi összegzés:

  • Sokak kedvence az átlátszó float üveg, mely víztiszta és tökéletesen csiszolt, torzításmentes üveg. Végeredménye egy elegáns üvegajtó, amely edzett formában biztonságos is.
  • Ha Ön azt szeretné, hogy üvegajtaja teljes felületén matt legyen, akkor az Ön üvege a savmart (másik nevén a tejüveg lesz). Így olyan felületet kap melynek átlátszóságát csökkentettük, azonban a fényt átereszti.
  • Ha Ön festett üvegajtót szeretne is szívesen állunk rendelkezésére, ekkor Ön azt a színű üvegajtót kapja, mely legjobban kifejezi az Ön egyéniségét.
  • A homokszórt (homok fúvott) üveg a belsőépítészek egyik kedvenc építészeti megoldása. Ebben az esetben az üvegajtó áttetsző marad, de nem teljesen átlátszó. Bensőséges, barátságos hangulatot biztosít mintáival, olyan felületet kap, mintha az üvegajtajába „bele lenne gravírozva” a minta.

Merre nyíljon, mivel nyílik, hogy rögzítjük?

Az üvegajtók lehetnek jobbos vagy balos nyíló üvegajtók elképzelése szerint, valamint választhat tolóajtót is, ha az kivitelezhető az adott helyen.
Az üvegajtókat oldalpánttal (mint a legtöbb beltéri ajtónál) vagy forgáspontokon rögzíthetjük.
Az üvegajtaja kilinccsel, tolópajzzsal vagy ajtógombokkal is lehet nyitható/csukható, Ön választhat számtalan megoldásunk közül. Az üvegajtó természetesen lehet kulccsal zárható, akár nyíló vagy tolóajtót választ.
Szakembereink rövid határidővel tudnak bármilyen régi ajtót bontás nélkül üvegajtóra cserélni!

Tervezze meg saját egyedi üvegajtóját!

A tervező indításához kattintson a "Start Design" gombra!

Galéria

Üvegajtó
Üvegajtó
Üvegajtó
Üvegajtó
Dupla Szárnyú üvegajtó
Üvegajtó
Üvegajtó
Üvegajtó
Üveg Térelválasztó Ajtó
Üvegajtó
Savmart üvegajtó
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
MKM Design Kft - Nyomtatott üvegajtó
A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.
Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top