skip to Main Content

Üveg beépítés

Minden üvegtípus beépítését a legmagasabb színvonalon végezzük el, ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra

Üveg beépítés

Dekorüveg
Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően szinte bármilyen kihívással képesek vagyunk megbirkózni, így eddigi megrendelőink között tudhatjuk többek között a Market, a Swietelsky, a Stettin-Hungária vagy a Trans-Főép Zrt.-t és olyan beruházásokban vehettünk részt, mint a 3-as Metró felújítása, a Várkert Kaszinó, a Várkert Bazár, a Postapalota, a Budapalota, az Ybl Villa vagy a Puskás Múzeum.

Galéria

A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.
Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső, Edzett üveg

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top