skip to Main Content

Dekorüveg egyedi megoldásokkal

Képzelje el, hogy a konyhában, a csempéjét olyan színű, mintájú dekorüveg helyettesíti amilyet Ön elképzelt.

Konyhai festett dekorüveg

Dekorüveg: egyedi megoldások, különös hangulat

Képzelje el, hogy a konyhában, a csempéjét olyan színű, mintájú dekorüveg helyettesíti amilyet Ön elképzelt. Vagy képzelje el, hogy konyhapultja nem fából készült, hanem egyedi mintájú dekorüvegből. Netán játsszon el a gondolattal, hogy a térelválasztásra hatalmas üvegfelületet használ. Mit szólna hozzá, ha egy szépen megvilágított dekorüveg díszítené fürdőszobáját? Ezt az élményt, ezt az egyedi, személyre szabott különleges hangulatot nyújtják Önnek az MKM Üveg Design Stúdió Kft. dekorüvegei. Csempe, konyhapult vagy térelválasztó: olyan üvegből és mintával amilyet Ön szeretne.

Festett üveg konyhai hátfal

Hogyan válasszon dekorüveget

A dekorüveg kiváló hangulatú burkolóelem, mellyel szinte bármilyen burkolat helyettesíthető. Önnek nincs más dolga, mint eldönteni milyen színű dekorüveget szeretne, esetleg milyen mintával és kollégáink segítségét kérni, akik a helyszínen, akár kreatív ötlettel is segítik döntését. A dekorüveget bontás és fuga nélkül, milliméter pontosan illesztjük oda, ahová Ön elképzelte. Dekorüveget nyugodtan választhat olyan helyre is ahol szennyeződhet, hiszen bármilyen általános üvegtisztítóval könnyedén tisztítható. Az általunk készített dekorüvegek strapabíró edzett üvegek, ezért erős igénybevételnek is ellenállnak.

Dekorüveget szertne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szeretettel várják megkeresését, hogy elkészíthessük Önnek egyedi dekorüvegét. Gyorsan. Precízen. Kompromisszumok nélkül. Tökéletes minőségben. Garanciával.

Tervezze meg saját konyhai hátfalát!

A tervező indításához kattintson a "Start Design" gombra!

Galéria

Balogh Eleonóra Ferenczy Noémi Díjas üvegművész Alkotása
Várkert Kaszinó
Festett Dekorüveg A Konyhában
Delfin Mintás Nyomtatott Konyhai Hátfal
Nyomtatott Konyhai üveghátfal
MKM Üveg Design Kft - Konyhai Hátfal
A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak. Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat üvegtermékekre

Üvegajtók, Zuhanykabinok, Üvegfalak, portálok, Üvegkorlátok, Dekorüveg, Üveg előtetők-télikertek, Járható/Taposó üveg, Üveglépcső

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top