skip to Main Content

Egyedi gyártású konyhai hátfal

Egyedi, modern, higiénikus, látványos. Néhány a leggyakoribb jelzőkből, ami egy nyomtatott üvegből készült konyhai hátfalat leírhat

Konyhai hátfal

Az Ön által megadott méretek alapján elkészítjük indikatív ajánlatunkat, ennek elfogadása  esetén helyszíni felmérést végzünk. A megjeleníteni kívánt grafikát Ön választja ki: akár egyénileg, saját vagy letöltött képet küld nekünk, de kérheti a segítségünket is. Weboldalunkon a “Látványtervező” menüpont alatt megtalálja ajtó és konyhai hátfal tervezőnket, ahol számtalan ingyenesen hozzáférhető kép közül tud választani, a fal vagy a konyhabútor színéhez illesztve. A galériát folyamatosan bővítjük, ezzel is megkönnyítve a választást.

Látványtervező

A konyhai hátfalak előnyei:

Erős, edzett üveg
A hátfalainkat minimum 4 mm vastag edzett üvegből készítjük, hogy ellenálljon az idő múlásának.

Gyönyörű színek
A képeket extra nagy felbontású UV nyomtatóval készítjük, ezért a képek színei nem változnak meg a jövőben sem. A nyomtatás évek múltán is gyönyörű és éles marad.

Könnyű tisztíthatóság
A konyhai hátfal gond nélkül tisztítható egyszerű ablaktisztítóval is. A csempéhez képest sokkal könnyebb és egyszerűbb a tisztítása.

Egyedi megjelenés
Képzelje el, hogy a kedvenc képét / mintáját megörökítjük a konyhájában. Egyedileg készített konyhai hátfalát a bútoraihoz szabjuk és garantáljuk, hogy az új dekoráció teljes mértékben illeszkedni fog a konyhája stílusához.

A kapcsolók és konnektorok
Ne aggódjon amiatt, ha kapcsoló vagy konnektor található a konyha falán. Szakértő kollégáink egy felmérés alkalmával rögzítik furatok pontos helyeit, hogy konyhai hátfala tökéletesen passzoljon a falhoz.

Tiszta és profi kivitelezés
Rengeteg konyhai hátfalat építettünk már be, ezért nagy rutint szereztünk az évek alatt. Mivel a hátfalak rögzítése általában ragasztással történik ezért a beépítés sem zajjal sem kosszal nem jár.

Pontos illesztések
Nagy figyelmet fordítunk a pontos méretek rögzítésére a felmérésnél. Hatékony és modern eszközeinknek köszönhetően a gyártás során a lehető legnagyobb pontosságra törekszünk, ezért minden hátfalunk pontosan illeszkedik ügyfeleink konyhájába.

Mennyibe kerül egy konyhai hátfal?

Hátfalaink egyedi üvegvastagsággal és méretben készülnek, ezért minden árajánlatunk egyedi árazású. Ha kíváncsi arra, hogy milyen árakkal érdemes számolni akkor kattintson az alábbi gombra.

Konyhai hátfal árak

Galéria

MKM Üveg Design Kft - Konyhai Hátfal
Gyümölcsös Nyomtatott Konyhai Hátfal
Óceán Nyomtatott Konyhai Hátfal
Egyedi Nyomtatott üvegek
Nyomtatott Konyhai Hátfal
Nyomtatott Konyhai Hátfal
Konyhai Zöld Dekorüveg
Festett Dekorüveg A Konyhában
Konyhai Festett Dekorüveg
MKM Üveg Design Kft - Konyhai Hátfal
A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.
Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat konyhai hátfalra

Kivitel

Elérhetőség

Back To Top