skip to Main Content

Konyhai hátfal

Egyedi, modern, higiénikus, látványos. Néhány a leggyakoribb jelzőkből, ami egy nyomtatott üvegből készült konyhai hátfalat leírhat

Konyhai hátfal

Az Ön által megadott méretek alapján elkészítjük indikatív ajánlatunkat, ennek elfogadása  esetén helyszíni felmérést végzünk. A megjeleníteni kívánt grafikát Ön választja ki: akár egyénileg, saját vagy letöltött képet küld nekünk, de kérheti a segítségünket is. Weboldalunkon a “Látványtervező” menüpont alatt megtalálja ajtó és konyhai hátfal tervezőnket, ahol számtalan ingyenesen hozzáférhető kép közül tud választani, a fal vagy a konyhabútor színéhez illesztve. A galériát folyamatosan bővítjük, ezzel is megkönnyítve a választást.

Galéria

A képek illusztrációk és az elkészült munkáink bemutatására szolgálnak.
Amennyiben nyomtatott üveget szeretne rendelni, a Látványtervező menüpontban a Konyhai hátfal/Üvegajtó tervezése elindítása után, a kiválasztott háttér/konyhabútor alatti “Start design” gomb megnyomásával elérhető oldalon, a “csillag képgaléria” melletti legördülő menüsorban található sorszámozott képekből tudja kiválasztani.
Ha ezektől eltérő grafikát szeretne, kérje kollégánk segítségét a 06 70 771 7274-es telefonszámon vagy a shutterstock.com oldalon kereshet megfelelő képet, melynek használatához az alábbiakban talál segédletet.
Képkeresési segédlet Látványtervező segédlet

Árajánlat üvegtermékekre

Kivitel


Elérhetőség


Back To Top