skip to Main Content
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér
Budapalota,-Széll Kálmán Tér.Budapalota,-Széll Kálmán Tér.Budapalota,-Széll Kálmán TérBudapalota,-Széll Kálmán Tér.Budapalota,-Széll Kálmán TérBudapalota,-Széll Kálmán TérBudapalota,-Széll Kálmán TérBudapalota,-Széll Kálmán TérBudapalota,-Széll Kálmán TérBudapalota,-Széll Kálmán Tér

Egy páratlan értékű műemlék felújításon vettünk részt a volt POSTAPALOTA épületében, ahol az MNB FELÜGYELETI SZÉKHÁZ és PÉNZMÚZEUM kapott helyet.

MKM Üveg Design Stúdió Kft. mára a magyar üvegipar egyik meghatározó szereplőjévé vált. Budapesti gyárunkban korszerű eszközparkkal, a legmodernebb technológiákkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A szükséges géppark-megújítás és -bővítés mellett nagy figyelmet fordítunk termékpalettánk folyamatos bővítésére is. A termelés és az ügyfeleink zavartalan kiszolgálása érdekében jelentős raktárkészlettel és szállítási kapacitással rendelkezünk.

Számunkra az üveg alkalmazása túlmutat a hagyományos felhasználási területeken.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi is részesei lehettünk ennek az építészeti szempontból páratlan értékű műemlék felújításának. Elsőként az üvegnek a belső terekben alkalmazott felhasználási sokszínűsége ragadott magával minket. Ez az épület nagyon jó példa arra, hogy a többezer éves múlttal rendelkező üveg mint építőanyag hogyan maradhatott a kortárs építészet számára is meghatározó elem.

A nagyméretű ablaküvegek laminált üvegből készültek savas fólia alkalmazásával, így bár a belátást gátolják, a fényt viszont átengedik. A fólia fényáteresztő képessége 70 % .

Az épületben az üveg különböző felhasználási lehetőségei köszönnek vissza. Az üveget térképző elemként alkalmazva víztiszta tulajdonsága, transzparens megjelenése és fényáteresztő-képessége érvényesül, ugyanakkor megjelenik dekorelemként, ahol pedig a nem átlátszó megjelenési formája lesz a meghatározó.

A falburkolati dekorelemként megjelenő laminált üvegtáblák közé egy különleges eljárás során textilt lamináltunk és így a megcsillanó fény a textil szövetein megtörve, gyönyörű és izgalmas megjelenést kölcsönöz az üvegnek.

Ezzel az eljárással varázslatos és egyedi dekorációs burkolatok készülhetnek A textillel laminált üveggyártási eljárással lenyűgöző, páratlan mintázatok, egyedi és megismételhetetlen megoldások születnek.

A textil sokszínűségének köszönhetően minden stílushoz meg lehet találni a leginkább hozzáillő megoldást.

A legújabb üvegdekorálási technikák lehetőséget biztosítanak az üveg-nyomtatásra és az üveg-festésre is, melyek alkalmazásával szintén stílusos és markáns megjelenést biztosíthatunk az épületeknek és a belső tereknek egyaránt.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top