skip to Main Content

Nyomtatás üvegre

Konyhája, fürdőszobája vagy lakása bármely részét egyedivé és különlegessé teheti egy egyedi képpel, grafikával ellátott üvegfelülettel, legyen az konyhai hátfal, falburkolat, lépcső, korlát vagy üvegajtó. A legmodernebb digitális UV LED technológiának köszönhetően ragyogó színekkel, nagy felbontású, fotó minőségű látványt teremthet bármely üvegfelületen.

Nyomtatás bútorlapra

Otthonának bútorait teljesen megváltoztathatja egyszerűen, anélkül, hogy a teljes berendezést lecserélné és megvalósíthatja saját design ötleteit a bútorlapokra nyomtatott,  enteriőrbe illő grafika segítségével. A nyomtatási feladatokat telephelyünkön, saját digitális nyomdánkban végezzük, a legmodernebb UV technológiát alkalmazva.

Nyomtatás egyéb hordozókra

Nyomdánkban a Mimaki JFX500-2131 digitális UV LED nyomtatónk hatalmas 2100x3100mm táblaméretben képes szinte bármilyen anyagra, 1200dpi felbontású, fotó minőségű képek nyomtatására. Reklám illetve dekorációs célokra, kül és beltérre a felhasználási igényeknek megfelelően a hordozók széles skálájából választhat.

Írjon nekünk!

Back To Top